ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ «ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΖΩΗΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ«ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΖΩΗΣ» Ποιοί είμαστε: Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2016 από μια ομάδα ασθενών για να καλύψει την ανάγκη της έλλειψης αντιπροσώπευσης τους από συλλογικούς φορείς, Ενώσεις, Ομοσπονδίες εντός και εκτός Ελλάδας και σε κρατικούς, ασφαλιστικούς, νοσοκομειακούς, επαγγελματικούς φορείς υγείας, ώστε: Να σταματήσει η απομόνωση των πασχόντων. Να υπάρχει ένας … ΠερισσότεραΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ «ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΖΩΗΣ»

Εφημερίδα του Συλλόγου Περιθαλπομένων του Νοσοκομείου Σωτηρία

Σύλλογος Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” Χώρος Η σύγχρονη επιστήμη λέει ότι κάποια άχρονη στιγμή έγινε η μεγάλη έκρηξη και έτσι δημιουργήθηκε το Σύμπαν. Για το πριν κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Αυτό το Δημιουργικό Τίποτα που σύμφωνα με διάφορες φιλοσοφικές και θρησκευτικές δοξασίες είναι τα Πάντα, αλλά ανεκδήλωτα, είναι απρόσιτο στην ανθρώπινη διάνοια. Έτσι λοιπόν … ΠερισσότεραΕφημερίδα του Συλλόγου Περιθαλπομένων του Νοσοκομείου Σωτηρία

Ημερίδα στις Βρυξέλλες 6 Απριλίου 2019

Από την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 6 Απριλίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πνευμονικής Ίνωσης, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου μας.