Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ σχετικά με την παραλαβή φαρμάκων από εταιρείες ταχυμεταφορών

Σας αναρτούμε την ενημέρωση από τον ΕΟΠΠΥ με υπογραφή από τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο ότι, θα μπορούν οι ασθενείςνα λαμβάνουν το φάρμακό τους από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, μέσω των συμβεβλημένων και πιστοποιημένων εταιρειών ταχυμεταφορών (Courier) στο σπίτι τους.Επιτέλους οι συνεχείς προσπάθειες του συλλόγου μας με την βοήθεια της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων με υπομνήματα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, να επισημαίνουμε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε με τις ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ όπου, κύριο σύνθημά μας ήταν να πηγαίνει ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ βρήκε ανταπόκριση απο τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ τον οποίο, σε εκδήλωσή της  η Π.Ε.Σ.ΠΑ. στις 27 Φεβρουαρίου 2019 βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στους σπάνιους ασθενείς. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Π.Υ.  κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο για την βοήθεια του στους σπάνιους ασθενείς και την Πρόεδρο της Π.Ε.Σ.ΠΑ. κ. Όλγα Οικονόμου για την συνδρομή της σε αυτή την προσπάθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.