2η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής για ασθενείς με Πνευμονική Ίνωση

Διοργάνωση της EU-IPFF
2η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής για ασθενείς με Πνευμονική Ίνωση
3-5 Νοεμβρίου 2022
Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πνευμονικής Ίνωσης (EU-IPFF) φιλοξενεί την Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής Για Ασθενείς Με Πνευμονική Ίνωση, προσκαλώντας ασθενείς, εμπειρογνώμονες, βιομηχανία, κλινικούς ιατρούς και ερευνητές να συζητήσουν, να δικτυωθούν και να μάθουν για τις πιο πρόσφατες γνώσεις σχετικά με την πνευμονική ίνωση.

Με στόχο ένα τόσο διαφορετικό πεδίο συμμετεχόντων, το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής προσφέρει άφθονη ποικιλία κάθε χρόνο, και το πιο σημαντικό, βάζει την οπτική των ασθενών στο επίκεντρο της εκδήλωσης. Επιπλέον, η Ομοσπονδία συνήθως φιλοξενεί μια σειρά από συμπληρωματικά διαδικτυακά σεμινάρια που οδηγούν στην εκδήλωση, παρέχοντας χρήσιμες, ασθενοκεντρικές πληροφορίες που περιστρέφονται γύρω από την έρευνα, την ανθρωποκεντρική φροντίδα, την πολιτική και την υπεράσπιση του ασθενή.
Σχεδιασμένη ως Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής, η εκδήλωση προσφέρει επίσης ζωντανές μεταφράσεις για κάθε συνεδρία, το 2022, για παράδειγμα στις ακόλουθες γλώσσες: Ισπανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Βουλγαρικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Γερμανικά, Ρουμανικά και Πορτογαλικά.
Για να δείτε όλες τις θεματικές ενότητες σε βίντεο πατήστε: https://www.eu-pff.org/european-pf-patient-summit-recordings/
Για να κατεβάσετε την έκθεση πατήστε: https://www.eu-pff.org/wp-content/uploads/2023/02/2022-PF-Patient-Summit_Report.pdf