Βίντεο

Hμερίδα ενημέρωσης με τίτλο: «Πνευμονική ίνωση, άκουσε το σώμα σου πριν να είναι αργά»

Δράση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας την εβδομάδα αφύπνισης για την ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση 2022. Ο κύριος Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών “Πνεύμονες Ζωής” προτείνει “Συνεργάσου με τον Πνευμονολόγο σου”

Κατά τη διάρκεια του μήνα ενημέρωσης για την Πνευμονική ‘Ινωση (ΠΙ) τον Σεπτέμβριο του 2021, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ιδιοπαθούς Πνευμονικής Ίνωσης και Σχετικών Διαταραχών (EU-IPFF) και ο Ελληνικός Σύλλογος Πνευμονικής  Ίνωσης “Πνεύμονες Ζωής” στοχεύσαμε να αφυπνίσουμε το κοινό ξεκινώντας μια καμπάνια με το σύνθημα «Αναπνοή Ζωής» (Breathing Life). Η καμπάνια επικεντρώνεται στην προώθηση γεγονότων και κατανόησης γύρω από την ΠΙ και την ευαισθητοποίηση, εκτός από το να δίνει ελπίδα, να δημιουργεί ένα αίσθημα συντροφικότητας και να δείχνει την υποστήριξή μας στους ασθενείς με ΠΙ, στους αγαπημένους τους και στους φροντιστές τους.

Δημιουργική δράση για την ενημέρωση του κοινού θέλοντας να τονίσουμε τη σπουδαιότητα της έγκυρης διάγνωσης.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Σωτηριάδου “Πάνω απ΄όλα η υγεία μου” με αφορμή της διεξαγωγή τη Ημερίδας στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας κος Δημοσθένης Μπούρος και ο κος Βασίλειος Τζίλας, Πνευμονολόγος, Διδάκτωρ Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φιλοξενία του συλλόγου μας στην εκπομπή της Ελένης Σωτηριάδου “Πάνω απ΄όλα η υγεία μου” τον Νοέμβριο του 2020. Συζήτηση με τον Καθηγητή Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, κο Δημοσθένη Μπούρο και την Πνευμονολόγο, κα Κατερίνα Μαρκοπούλου, Διευθύντρια ΕΣΥ, Πνευμονολογική Κλινική, Ε. Ι. Διαμέσων Πνευμονοπαθειών και Σαρκοείδωσης. Γ.Ν. “Γ.Παπανικολάου”.