Οδηγός Ασθενών Ελλάδος 2022

Οδηγός συλλόγων ασθενών 2022

Η εταιρία Boussias Communications σε συνεργασία με τη HealthDaily, δημιούργησε την 6η έκδοση του οδηγού «Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδος – Δράσεις» που αφορά τη διετία 2021-2022.

Όλοι οι προηγούμενοι οδηγοί είχαν θετική απήχηση στους ασθενείς, στο Υπουργείο Υγείας και στους επαγγελματίες Υγείας, όσο και στην ανάπτυξη του κινήματος των ασθενών τα τελευταία χρόνια, με την προσθήκη νέων συλλόγων, αλλά και την ύπαρξη του ενιαίου φορέα ασθενών, της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, που συνεχίζει να διεκδικεί δυναμικά την θέση των συλλόγων ως ισότιμων συνομιλητών στο διάλογο για τη χάραξη της πολιτικής στο χώρο της Υγείας.

Στο φετινό οδηγό περιλαμβάνονται όλες οι φετινές δράσεις των συλλόγων ασθενών, καθώς και τα επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας τους, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής και σε νέους συλλόγους ή ενώσεις, που δεν είχαν προλάβει να συμπεριληφθούν στον προηγούμενο Οδηγό. Επιπλέον, η φετινή έκδοση περιλαμβάνει μια ειδική παράγραφο για την επίδραση που είχε η πανδημία στους ασθενείς του κάθε συλλόγου, από την πληροφόρηση και τα στοιχεία που διαθέτει ο κάθε σύλλογος.

Τέλος, και η φετινή έκδοση πλαισιώνεται από κείμενα σημαντικών προσωπικοτήτων στο χώρο της Υγείας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα έχουν ως επίκεντρο τον ασθενή.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον οδηγό, ενώ στην ακόλουθη εικόνα φαίνεται η σχετική ανάρτηση του συλλόγου μας.

Οδηγός Συλλόγων Ασθενών Ελλάδος 2022
Οδηγός Συλλόγων Ασθενών Ελλάδος 2022