Αναζήτηση εθελοντών

Πρόσφερε κι εσύ – ΜΠΟΡΕΙΣ

Ο Σύλλογος Πνεύμονες Ζωής έχει ανάγκη από εθελοντές με τις εξής ειδικότητες:

Ψυχολόγοι υγείας /Ψυχίατροι, Κοινωνικοί λειτουργoί, Βιολόγοι, Γιατροί, Διαφημιστές, Γραφίστες, Δικηγόροι, Φυσικοθεραπευτές, Διατροφολόγοι

Ο Ελληνικός Σύλλογος Πνευμονικής Ίνωσης «Πνεύμονες Ζωής» απαρτίζεται από ασθενείς, φροντιστές και φίλους που είτε ζουν με την ασθένεια είτε είναι ευαισθητοποιημένοι καθώς η Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση- ΙΠΙ (Idiopathic Pulmonary Fibrosis – IPF) είναι μια προοδευτικά εξελισσόμενη, μη αναστρέψιμη νόσος, άγνωστης αιτιολογίας. Στην Ελλάδα, οι ασθενείς υπολογίζονται σε 2.000-3.000 και οι νέοι ασθενείς κάθε χρόνο υπολογίζονται σε 800. Στην Ευρώπη επηρεάζει σήμερα περισσότερους από 300.000 ανθρώπους, ενώ πάνω από 50.000 χάνουν τη ζωή τους από την Π.Ι. κάθε χρόνο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου προσφέρουν αποκλειστικά μέσω του εθελοντισμού, αφιερώνοντας τον χρόνο τους με αγάπη και φροντίδα για τον συνασθενή, για τον συνάνθρωπο.

Προσφέροντας τη βοήθειά σας και τις υπηρεσίες σας στο σύλλογό μας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να συνεργαστείτε με αξιόλογους ανθρώπους, να κατανοήσετε περισσότερο τις ανάγκες των μελών μας, αλλά και να επωφεληθείτε επαγγελματικά αποκτώντας περισσότερη εμπειρία πάνω στο αντικείμενό σας.

Για τις διάφορες ανάγκες του συλλόγου έχουμε ανάγκη να συνεργαστούμε με φοιτητές, απόφοιτους ή συνταξιούχους των παραπάνω ειδικοτήτων και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με email (info@ipfgreece.gr) είτε τηλεφωνικά (+30 6944 299 600).